Ilddåb for vores nye ret

Ilddåb for vores nye ret

Køkkenet var lige ved at gå op i røg, da vi fandt på den nyeste ret på antipasti-menuen...

OST OST OST, VI VIL HA' OST

OST OST OST, VI VIL HA' OST

En gang om måneden ruller, der en parmesan-ost på 40 kg ind af vores køkkendør. Se hvordan vi håndterer sådan en krabat her.

UN MERCATO'S SANDWICHVÆRKSTED

UN MERCATO'S SANDWICHVÆRKSTED

Kom med i sandwichværkstedet, når vi bygger en af vores mest populære kulinariske dobbeltdækkere.

RISOTTOKUGLER: SÅDAN GØR DU

RISOTTOKUGLER: SÅDAN GØR DU

Knasende sprøde udenpå og uimodståeligt bløde indeni. Det er en ret præcis beskrivelse af vores risotto-kugler.  Og vi kan godt forstå, at flere af vores gæster har spurgt efter opskriften på vores uartige, friterede version af den klassiske italienske risret. Heldigvis er vores chefkok Daniel i julehumør og har sagt "ja" til at dele en opskrift på de gyldne mundfulde med jer. Den kommer her.

One sandwich to rule them all

One sandwich to rule them all

Den er tilbage! En af køkkenets mest populære kreationer: Den sagnomspundne ribbenstegssandwich med sennepsmayo, syltede agurker og rødkål.