Det er december, og ligesom de fleste andre har vi ribbenssteg, brunkager og bjældeklang på hjernen. Men mest førstnævnte, for en af køkkenets mest populære kreationer er på julevisit på vores menu: Den sagnomspundne ribbenstegssandwich med sennepsmayo, syltede agurker og rødkål.

Nogenlunde sådan her ser det ud, når vi tryller sandwichen frem i køkkenet:

Sprødt & saftigt. Det hele starter med et uforskammet godt stykke gris.

Sprødt & saftigt. Det hele starter med et uforskammet godt stykke gris.

Gavmilde, håndskårne skiver steg er den sikre vej til en rigtig god sandwich.

Gavmilde, håndskårne skiver steg er den sikre vej til en rigtig god sandwich.

Velkommen til sandwichværkstedet!

Velkommen til sandwichværkstedet!

Prikken over i'et: Friskkværnet peber.

Prikken over i'et: Friskkværnet peber.

Og så er der serveret!

Og så er der serveret!